Webshop » Spa Filters » Spa Filter Darlly SC721

Spa Filter Darlly SC721

0180 Spa Filter Darlly  SC721
Lengte filter        13,00 cm

Diameter filter     20,00 cm

Filtercapaciteit (oppervlakte in m2)     6.69 m2

Bovenkant          12 cm opening

Onderkant          12 cm opening

Unicel Code        Nee

Pleatco Code      Nee

Pleatco Code      N/B

Filbur Code        Nee

Darlly Code        SC721

Darlly Code 2     PP2002


Darlly produceert meer dan 3 miljoen filters per jaar, en is daarmee een van de grootste cartridge filter producenten ter wereld. Ze levert reeds aan bekende spa merken en fabrikanten zoals Jacuzzi® Hot Tubs, Signature Spas en Sundance® Spas. Gebruik makend van bestanddelen met alleen de hoogste kwaliteit maken Darlly sinds lange tijd dé nummer 1 fabrikant van kwaliteits cartridge filters ter wereld.

Reemay is al 30 jaar het meest herkende merk ter wereld in de zwembadindustrie. Reemay, vervaardigd in de USA, is gesponnen gebonden polyester materiaal van de hoogste kwaliteit. Het rafelt of scheurt niet en is bestand tegen chloor, broom en zuur. Het is ook zeer gemakkelijk schoon te maken middels zure schurende elementen om het gaasweefsel te reinigen en in de oorspronkelijke staat te herstellen.

In tests had een concurrerend merk na slechts 10 seconden onder hoge druk wassen 75% van zijn sterkte verloren. De levensduur van Reemay was twee keer zo lang als het andere merk wanneer gebruikt in een conventionele spa door een gezin van vier personen onder normale omstandigheden.

€ 27,95 € 20,95 inclusief BTW

bovenkant filteropen
onderkant filteropen
Diameter filter20-21 cm
Hoogte filter12-14 cm

Beschikbaar