Webshop » Spa Filters » Spa Filter Darlly SC778 Pre-filter

Spa Filter Darlly SC778 Pre-filter

0248 Spa Filter Darlly  SC778 Pre-filter
0248 Spa Filter Darlly  SC778 Pre-filter
Lengte filter        19,00 cm

Diameter filter     18,30 cm

Bovenkant          Gesloten

Onderkant          Tuinslang aansluiting

Unicel Code        Nee

Pleatco Code      Nee

Pleatco Code      N/B

Filbur Code        Nee

Darlly Code        SC778

Darlly Code 2     PP6903Darlly produceert meer dan 3 miljoen filters per jaar, en is daarmee een van de grootste cartrigde filter producenten ter wereld. Ze levert reeds aan bekende spa merken en fabrikanten zoals Jacuzzi® Hot Tubs, Signature Spas en Sundance® Spas. Gebruik makend van bestanddelen met alleen de hoogste kwaliteit maken Darlly sinds lange tijd dé nummer 1 fabrikant van kwaliteits cartridge filters ter wereld.

Reemay is al 30 jaar het meest herkende merk ter wereld in de zwembadindustrie. Reemay, vervaardigd in de USA, is gesponnen gebonden polyester materiaal van de hoogste kwaliteit. Het rafelt of scheurt niet en is bestand tegen chloor, broom en zuur. Het is ook zeer gemakkelijk schoon te maken middels zure schurende elementen om het gaasweefsel te reninigen en in de oorspronkelijke staat te herstellen.

 In tests had een concurrerend merk na slechts 10 seconden onder hoge druk wassen 75% van zijn sterkte verloren. De levensduur van Reemay was twee keer zo lang als het andere merk wanneer gebruikt in een conventionele spa door een gezin van vier personen onder normale omstandigheden.

€ 24,95 € 19,95

bovenkant filtergesloten
onderkant filtertuinslang aansluiting
Diameter filter18-19 cm
Hoogte filter18-20 cm

Beschikbaar