Webshop » Spa Filters » Spa Filter Darlly SC784

Spa Filter Darlly SC784

0258 Spa Filter Darlly SC784
0258 Spa Filter Darlly SC7840258 Spa Filter Darlly SC784
Lengte filter    19 cm

Diameter filter 15 cm

Bovenkant gesloten

Onderkant duwfitting

Unicel Code 

Pleatco Code       

Pleatco Code       

Filbur Code      Post 2010       

Darlly Code      SC784

Darlly Code 2   60305


Darlly produceert meer dan 3 miljoen filters per jaar, en is daarmee een van de grootste cartrigde filter producenten ter wereld. Ze levert reeds aan bekende spa merken en fabrikanten zoals Jacuzzi® Hot Tubs, Signature Spas en Sundance® Spas. Gebruik makend van bestanddelen met alleen de hoogste kwaliteit maken Darlly sinds lange tijd dé nummer 1 fabrikant van kwaliteits cartridge filters ter wereld.

Reemay is al 30 jaar het meest herkende merk ter wereld in de zwembadindustrie. Reemay, vervaardigd in de USA, is gesponnen gebonden polyester materiaal van de hoogste kwaliteit. Het rafelt of scheurt niet en is bestand tegen chloor, broom en zuur. Het is ook zeer gemakkelijk schoon te maken middels zure schurende elementen om het gaasweefsel te reninigen en in de oorspronkelijke staat te herstellen.

In tests had een concurrerend merk na slechts 10 seconden onder hoge druk wassen 75% van zijn sterkte verloren. De levensduur van Reemay was twee keer zo lang als het andere merk wanneer gebruikt in een conventionele spa door een gezin van vier personen onder normale omstandigheden.

€ 45,95 € 38,95

bovenkant filterGesloten
onderkant filterDuwfitting
Hoogte filter19 cm
Diameter filter15 cm

Beschikbaar