Webshop » Spa Filters » Darlly SC787

Darlly SC787

0283 Darlly SC787
Lengte filter    38 cm

Diameter filter 18 cm

Bovenkant : gesloten met handvat

Onderkant open : 6,8 cm

Unicel Code C-7375

Pleatco Code PCD75N

Pleatco Code       

Filbur Code FC-3964

Darlly Code : SC714

Darlly Code 2 : 77515


Darlly produceert meer dan 3 miljoen filters per jaar, en is daarmee een van de grootste cartrigde filter producenten ter wereld. Ze levert reeds aan bekende spa merken en fabrikanten zoals Jacuzzi® Hot Tubs, Signature Spas en Sundance® Spas. Gebruik makend van bestanddelen met alleen de hoogste kwaliteit maken Darlly sinds lange tijd dé nummer 1 fabrikant van kwaliteits cartridge filters ter wereld.

Reemay is al 30 jaar het meest herkende merk ter wereld in de zwembadindustrie. Reemay, vervaardigd in de USA, is gesponnen gebonden polyester materiaal van de hoogste kwaliteit. Het rafelt of scheurt niet en is bestand tegen chloor, broom en zuur. Het is ook zeer gemakkelijk schoon te maken middels zure schurende elementen om het gaasweefsel te reninigen en in de oorspronkelijke staat te herstellen.

In tests had een concurrerend merk na slechts 10 seconden onder hoge druk wassen 75% van zijn sterkte verloren. De levensduur van Reemay was twee keer zo lang als het andere merk wanneer gebruikt in een conventionele spa door een gezin van vier personen onder normale omstandigheden.

€ 69,95

Beschikbaar