Webshop » Spa Onderhoud » Filter Clean 946 ML

Filter Clean 946 ML

0079 Filter Clean 946 ML
Filterreiniger.

Merk: Leisure Time

Geconcentreerde formule voor een diepe filter-reiniging; verwijdert vuil, olie, vet en kalkaanslag.

Waarom moeten filters gereinigd worden met filter cleaner?

Cartridge filters zijn gemaakt van een microvlies. Dit microvlies bestaat uit miljoenen kleine vezeltjes die de kleinste vuildeeltjes uit het water halen en tegenhouden. Omdat er zich in het water ook vetten en oliën bevinden, klonteren deze kleine vezeltjes samen. U kunt het spa water dan niet meer correct filteren. Eenvoudig spoelen van het filter kan deze oliën en vetten niet verwijderen. In deze vuilafzettingen op het filtervlies kunnen vervolgens bacteriën zich ophopen en vermenigvuldigen. Hierdoor kan het filter een risicofactor worden voor uw spa water.

De Filter Clean™ filterreiniger lost de vetten en oliën op reinigt daardoor de kleine vezeltjes van het filtervlies. Vervolgens kan het filter weer optimaal functioneren en effectief het water zuiveren.

Om deze reden, is een professionele schoonmaak van het filter elke 2 tot 4 weken noodzakelijk. Ook de levensduur van het filter wordt verlengd door het reinigen met een filterreiniger. U moet het filter echter na maximaal één jaar vervangen.

Eigenschappen.

Te gebruiken voor spa cartridge en zand filters
Verwijderd olie, vet, vuil en zeep
Een nachtje laten weken zuivert het filter

Voordelen.

Het filter een nachtje te laten weken garandeert de volledige verwijdering van alle verontreinigingen. Ook de verontreinigingen die zich diep in het filter hebben vastgezet en door spoelen niet kunnen worden verwijderd (oliën, vetten, etc.).

Te gebruiken met :

    Chloor ontsmettingsmiddelen
    Broom ontsmettingsmiddelen
    Minerale ontsmettingsmiddelen

Inhoud :
 
946 ml

€ 26,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal